|| Seketika di Kota Bharu ||

Salam lebaran. Hari kedua terakhir sebelum pulang ke Kuala Lumpur, aku sempat meluangkan masa bersama abang farid ke KB Mall Kota Bharu, satu2nya shopping complex di bandaraya islam ini yang menawarkan pelbagai kemudahan dan kedai2 yg menarik mcm shopping complex kt kl tu lah..haha lawak sungguh tapi menarik sungguh. sempat gak aku online di noodle station yg menawarkan perkhidmatan wireless..nasib baik kitorg bawak laptop bole laa online sat kt sini...
ape yg menarik kt sini.
mcm2..
gewe2 kelate hok come lote..ewah..
tu yg mnjadi penarik bg org bujang spt aku..maksud aku yg belom berkahwin lah kan..
mcm abg ipar aku ni xdpt laa yer..dah kawin..haha
then...
xde ape yg nak share buat masa ni..
just update cincai2 jer..
rindu jgak nk menulis sajak..berpuitis buat seketika..
plus mcm2 benda yg berlaku bila usha blog mmber2 lain..
isu2 panas...isu2 basi..isu2 yg xhabis2...
tahler...
apapon..esok last day kt kelantan...mcm sekejap jer..mmg sekejap pon..
but b4 balik ke kl ptg esok...tgh hari ada kenduri kesyukuran..org tua aku buat..
sbb tis year tahun ada "ong" for both of them..alhamdullilah..
herm...
nothing more to say...
will be continue..later..
once balik cyber...
wow..

5 comments:

Anonymous said...

ape itu 'ong'?
serupa 'omg' ke?
oh my god?
oh my gay?
oh malayapan's girl?
oh makcik gayah?

Anonymous said...

mane gamba raya?? upload2. haha

GuRp BLiNg-BLiNG said...

o0o KB got Noodle station yah? WOW!!

FoFaNa said...

silalah berpuitis.

emofest said...

sekurangnya demo sempat ke kb raye baru ni..aku give up..x larat ngan jem..