|| mycuppycupcake ||


Girlfriend aku suka sangat suruh aku tengok cake2 yang dibuat oleh mycuppycupcake. Memang tak dinafikan mereka ni memang berbakat dan kreatif. Bukan senang seyh nak design cake ikut theme yang customer nak. Plus gf aku cakap ingredient yang mereka adun pun sedap dan disukai ramai. Harga pon sure boleh tahan gitu~ hee

Aku ingat boleh lah kek kawin aku nanti order kat diorang. Theme mesti Ironman, tak pun V for Vendetta. Gladiator pun smart jgak.




Mereka bukan sekadar jual cake, mereka menjual design. Dan mereka hebat.
Go to Mycuppycupcake

5 comments:

GuRp BLiNg-BLiNG said...

u should msukkan cake yg rupe slr tu!! menarikkss

Rezzaalias said...

tak jumpa pun~

GuRp BLiNg-BLiNG said...

ade lah! jap i bg

GuRp BLiNg-BLiNG said...

ade lah! jap i bg

GuRp BLiNg-BLiNG said...

ade lah! jap i bg